Friday, February 09, 2007

Vinteren 06-07Skuta ble kontrahert i oktober 06, og hennes daværende hjemmehavn var Oslo. I og med at vi skulle tilbringe vinteren i Asia, bestemte vi oss for å vinterlagre Damen på land i Bunnefjorden, med påfølgende seilas nordover våren 07.

Sjøsetting og dåp planlegges i april/mai, avhengig av når isen slipper taket i Bunnefjorden.

Og navnet Levante; hva betyr så det ? Jo, det har visstnok flere betydninger, i seilerverden er det nok mest kjent som navnet på den østlige, varme vinden som blåser i middelhavet/gibraltar området. På italiensk betyr navnet "oppgående sol".

Så dermed satser vi på mange, lange sesonger med "Levante-forhold" i Nord-Norge :-)

2 Comments:

Blogger Bjørn said...

Hei og grattis ...med egen blog for dama. Fint navn! Om hun er den mest veldreide i havna, -Ja, den diskusjonen har foregått her på kontoret i dag. Uten å ta for hardt i så er det en del som er i tvil.
Like godt....You cant win them all.
Legger en link til siden på min blog som ellers - uten sammenligning forøvrig er -"Lady Fame". Også særs veldreid men noe "si" om midten...noe som er vanlig når de nærmer seg 40....
"I`m blue baby" hilsen Bjørn J

3:10 PM  
Blogger Siw Sandvik said...

Kjære Rolf Fossgård

Jeg har jo med stor innlevelse registret den nydelige skuta di.Gratulerer. Jeg er full av beundring!!!!Du får sikkert mange flotte turer i dette skipet

Kjærlig hilsen Siw Sandvik

2:48 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home